3 reacties op “Mensen lachen omdat het schuurt

 1. Was heerlijk om je verhaal op de radio te horen. Ben benieuwd of je in Friesland komt 🙂 Als de show over angststoornissen goed loopt is elke show daarna een succes.
  Als WP programeur vind ik dat je standaard 2013 thema een beetje tegen valt.
  Gr Rob

  1. Ha Rob, ik ben al in Friesland geweest dit seizoen. Ik kom wel nog in Heerenveen, in het Posthuis Theater. Op 15 januari. Dan speel ik in de Cabarestafette, dat betekent dat ik een half uur speel, en twee andere cabaretiers ook. Misschien zie ik je daar dan! Ja, en het standaardthema, dat is een kwestie van geldgebrek…
   Hartelijke groet,
   Marjolijn

 2. Beste Marjolein
  Zojuist hoorde ik je op Radio 1. Je sprak over je angsten. En over hoe CGT en mindfulness je geholpen hebben. Ik raad je aan over PRI te gaan lezen. Past Reality Integration is een methode waarmee je werkelijk van je angst af kunt komen. Je hoeft er niet mee te leren leven. Ik spreek uit ervaring. Lees bijv het boek Illusies van Ingeborg Bosch. Nog beter dan mindfulness en CGT en met blijvend effect! Ik hoop dat ik je inspireer om e hierin te verdiepen. Hartelijke groet, Suzanne Kuipers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *