Comedy Club Katendrecht, VARA

Frank Evenblij ontvangt wekelijks een bekende naam uit de cabaretwereld. Deze gast mag vier acts voorstellen die de avond zullen vullen met cabaret, stand-up en muziek.

De eerste gast was Martin van Waardenberg en hij nodigde Oeloek, Dennis van Aalst, Erik Koller en mij uit om op te treden. Hij wilde graag dat ik een theaterlied zou zingen. Toen ik door de VARA werd benaderd voor dit programma, sloeg de schrik me natuurlijk gelijk om het hart. Op televisie? Ik? Maar wat als ik vals zing, of akkoorden verkeerd aansla? Of een paniekaanval krijg, op televisie? Na een dagje stressen besloot ik om de gok dan toch maar te wagen. Hier ben ik aan het soundchecken:

soundcheck katendrecht

Het was onwijs leuk om te doen. Geweldig publiek, goede acts. Wat een feest!

Normaal gesproken tour ik in mijn eentje. En nu deelde ik de kleedkamer met zeven artiesten, een visagiste en mensen van de productie. Leuk man! Echt heel gezellig. En we werden in de watten gelegd joh. Wat een luxe.

Allemaal Comedycl Katendr klein

Te zien op zondag 16 november 22.05 u op NPO 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *